Wij hebben al onze behandelingen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Wilt u meer informatie hebben over één van deze behandelingen? Klik dan op de betreffende behandeling en u wordt doorgestuurd naar de bijbehorende pagina.


Algemene tandheelkunde

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen. Hieronder vallen de periodieke controle, het vullen van kiezen en het plaatsen van kronen en bruggen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor algemene tandheelkunde.


Preventieve tandheelkunde

Voorkomen is beter dan genezen. Hier geloven wij sterk in. Daarom zetten wij gericht in op de preventie van gebitsproblemen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor preventieve tandheelkunde.


Mondhygiënist

De gezondheid van uw tandvlees is van groot belang. De mondhygiënist is de specialist op het gebied van tandvlees. Zij zorgt ervoor dat uw tandvlees gezond blijft en kan eventueel ontstoken tandvlees behandelen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor mondhygiënist.


Wortelkanaalbehandeling

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen. Wanneer een zenuw in uw wortelkanaal om welke reden dan ook is besmet, dan komt u in aanmerking voor een wortelkanaalbehandeling.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor wortelkanaalbehandeling.


Implantologie

Wij kunnen implantaten plaatsen. Een implantaat vervangt in feite uw tandwortel en heeft veel weg van een klein schroefje. Hierop kunnen wij vervolgens een kroon, brug of prothese plaatsen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor implantologie.


Kronen en bruggen

Wij kunnen kronen en bruggen plaatsen. Kronen en bruggen vervangen in feite uw tanden of kiezen en zijn hier vrijwel identiek aan. Zowel de vorm als de functie zijn nagenoeg hetzelfde als die van uw tanden of kiezen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor kronen en bruggen.


Gebitsprothese

Wilt u (een gedeelte van) uw gebit laten vervangen? Dan kunt u kiezen voor een volledige of partiële prothese. Een volledige prothese staat ook wel bekend als een kunstgebit.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor gebitsprothese.


Tanden bleken

U kunt bij ons uw tanden laten bleken. Zo gaat u zelfverzekerd door het leven en beschikt u over mooie, witte tanden en een stralende lach.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor tanden bleken.


Kindertandheelkunde

Wij nemen de tijd voor uw kind. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar meestal zien we de kinderen vanaf 2 jaar oud.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor kindertandheelkunde.


Orthodontie voor verwijzers

Met veel enthousiasme willen wij u informeren dat onze praktijk, tandartspraktijk Leident, vanaf november 2022 Orthodontie breder is gaan aanbieden.

Graag bouwen wij een goede samenwerking op met uw praktijk.

Voor meer informatie kunt u terecht op de pagina voor orthodontie voor verwijzers

 


Nieuwsartikelen

Binnenkort zijn wij ook geopend op donderdagen

01-03-2022

Wij hebben goed nieuws voor u! Binnenkort kunt u namelijk ook op donderdagen bij ons terecht.

Bekijk artikel
Pand Leident

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk. Ons team staat voor u klaar en kijkt ernaar uit om u van dienst te zijn. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw periodieke gebitscontrole. Daarnaast bieden wij een aantal behandelingen aan, waarvoor u bij ons goed terecht kunt.

Kunnen wij u binnenkort bij ons in de praktijk verwachten? Wij kijken uit naar uw komst.

Inschrijven
Bel ons
Route
Leident