Wij nemen de tijd voor uw kind. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, maar meestal zien we de kinderen vanaf 2 jaar oud.

Op de allereerste afspraak maken we kennis met u en uw kind. Belangrijk is dat uw kind vertrouwd raakt met het tandartsbezoek. We tellen de vingertjes en de tandjes en bespreken met u wat uw kind verder nodig heeft. Wij geven graag tips over poetsen en over voeding. We sluiten het bezoek af met een leuke verrassing.

De behandelingen voor kinderen onder de 18 jaar zijn kosteloos. Dat wil dus zeggen dat u geen rekening hoeft te verwachten na een bezoek aan de tandarts voor uw kind. Toch blijkt uit een recent onderzoek dat 15% van de kinderen niet naar de tandarts gaat.

Merkt u op dat het eigenlijk weer tijd is voor uw kind om op controle te komen? Belt u ons dan gerust op voor een nieuwe afspraak.

Hou alstublieft rekening met de privacy van onze zorgmedewerkers. Foto’s maken mag niet in onze praktijk. Wilt u toch echt een foto maken van uw kind bij de tandarts? Wij begrijpen het, maar overleg het dan eerst even.

Nieuwsartikelen

Binnenkort zijn wij ook geopend op donderdagen

01-03-2022

Wij hebben goed nieuws voor u! Binnenkort kunt u namelijk ook op donderdagen bij ons terecht.

Bekijk artikel
Pand Leident

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk. Ons team staat voor u klaar en kijkt ernaar uit om u van dienst te zijn. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw periodieke gebitscontrole. Daarnaast bieden wij een aantal behandelingen aan, waarvoor u bij ons goed terecht kunt.

Kunnen wij u binnenkort bij ons in de praktijk verwachten? Wij kijken uit naar uw komst.

Inschrijven
Bel ons
Route
Leident