Met veel enthousiasme willen wij u informeren dat onze praktijk, tandartspraktijk Leident, vanaf november 2022 orthodontie breder is gaan aanbieden.

Wilt u direct een afspraak maken voor een orthodontie consult en zit uw vaste tandarts bij een andere praktijk? Dat is geen probleem! U kunt uw reguliere zorg bij uw vaste tandarts voortzetten en ons enkel bezoeken voor orthodontie. Klik op “inschrijven” (groene knop) om u in te schrijven.

Bent u een zorgverlener in de tandheelkunde en wilt u uw patiënt naar ons doorverwijzen?

Graag bouwen wij een goede samenwerking op met uw praktijk. Als u uw patiënt naar ons verwijst voor een orthodontische behandeltraject, dan kunt u de volgende 2 dingen van ons verwachten:

1. Een verslag van de bevindingen bij uw patiënt, de besproken behandelopties en met uw patiënt overeengekomen behandelplan.
2. Een eindverslag met daarbij de terugverwijzing naar uw praktijk.

Wij willen ook graag met u in gesprek over het opbouwen van een goede samenwerking. Laat het ons weten per e-mail (info@leident.nl).

Nieuwsartikelen

Binnenkort zijn wij ook geopend op donderdagen

01-03-2022

Wij hebben goed nieuws voor u! Binnenkort kunt u namelijk ook op donderdagen bij ons terecht.

Bekijk artikel
Pand Leident

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk. Ons team staat voor u klaar en kijkt ernaar uit om u van dienst te zijn. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw periodieke gebitscontrole. Daarnaast bieden wij een aantal behandelingen aan, waarvoor u bij ons goed terecht kunt.

Kunnen wij u binnenkort bij ons in de praktijk verwachten? Wij kijken uit naar uw komst.

Inschrijven
Bel ons
Route
Leident