tanden bleken

Gaat u binnenkort trouwen? Heeft u een belangrijk sollicitatiegesprek? Eindelijk die date? Een cadeautje voor uzelf of een andere belangrijke gebeurtenis waarbij u zich geen zorgen wilt maken over uw glimlach?  Op basis van jarenlange ervaring heeft Leident de benodigde kennis om de beste resultaten te bereiken.

Voordat de behandeling van start kan gaan wordt er eerst een intake bij tandarts Leident gedaan om te kunnen bepalen of u uw gebit wel kunt laten bleken. Als er geen contra indicaties zijn, kunnen we de behandeling starten.

Procedure

Tandartspraktijk Leident werkt met een thuisbleeksysteem. Deze methode maakt gebruik van een bleekbitje en bleekgel om de tanden te bleken. De bleekbitjes zijn van kunststof en worden op maat gemaakt voor uw gebit. U krijgt de bitjes en bleekgel mee naar huis.
Uw tandarts of mondhygiënist adviseert u wanneer en hoe lang u de bitjes moet dragen voor het gewenste resultaat. Meestal draagt u de bitjes ’s nachts
Afhankelijk van de huidige en de gewenste kleur van uw tanden ziet u binnen enkele dagen of weken resultaat, dit verschilt echter per patiënt.

voor-en na foto's

Bij Tandartspraktijk Leident in Leiderdorp kunt u op een veilige manier uw tanden laten bleken.

  • Beproefde bleekmethode
  • Onder en boven bleken voor circa €250,-
  • Bleken door een professionele tandarts en mondhygiënist

Het is niet nodig om u in te schrijven als patiënt bij onze tandartspraktijk voor het ondergaan van een bleekbehandeling.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een gratis consult?

Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier op de website of via ons telefoonnummer 071 589 82 62.