Onze nieuwe website staat live

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. In samenwerking met TopPraktijk is deze website voor ons op maat ontworpen. Wij hopen dat u tevreden bent met onze nieuwe website en dat u alle benodigde informatie snel en gemakkelijk kunt vinden. In het geval dat u een vraag heeft over de website of bepaalde informatie niet kunt vinden, dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Wij staan u graag telefonisch of per e-mail te woord. Mocht u onverhoopt tegen een foutje aanlopen, schroom dan niet om ons hiervan op de hoogte te stellen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs. Het staat u uiteraard ook vrij om te laten weten wat u van de website vindt. Wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen met onze nieuwe website en vinden het leuk om hierover te horen.

Inschrijf banner

Op zoek naar een moderne
tandartspraktijk in Leiderdorp?

Inschrijven

Inschrijven

U bent van harte welkom bij de leukste tandarts in Leiderdorp. Bekijk hier welke behandelingen wij aanbieden of schrijf u direct in bij onze praktijk.

Nieuwsartikelen

Binnenkort zijn wij ook geopend op donderdagen

01-03-2022

Wij hebben goed nieuws voor u! Binnenkort kunt u namelijk ook op donderdagen bij ons terecht.

Bekijk artikel
Pand Leident

U bent van harte welkom in onze moderne praktijk

Wij ontvangen u graag bij ons in de praktijk. Ons team staat voor u klaar en kijkt ernaar uit om u van dienst te zijn. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw periodieke gebitscontrole. Daarnaast bieden wij een aantal behandelingen aan, waarvoor u bij ons goed terecht kunt.

Kunnen wij u binnenkort bij ons in de praktijk verwachten? Wij kijken uit naar uw komst.

Inschrijven
Bel ons
Route
Leident